5 iun. 2011

Cauze ale inflamarii abdominale

Multi dintre voi sunt familiari cu abdomenul inflamat. Burtica se poate umfla dupa ce ati mancat o masa considerabila, din cauza anumitor alimente sau din cauza unor probleme de sanatate. In majoritatea cazurilor, inflamarea se reduce de la sine, fara un tratament special. Femeile au tendinta de a suferi mai des de inflamare a abdomenului, in comparatie cu barbatii.

Dar care este cauza primara a inflamarii abdominale si cum va puteti da seama daca este nevoie de ingrijire medicala sau daca timpul va rezolva problema?


Durerile abdominale

Gaze in exces
O acumulare de gaze in sistemul digestiv poate duce la o inflamare temporara a abdomenului si la aparitia durerilor si disconfortului. Acest lucru se poate datora inghitirii de aer, consumului de sucuri acidulate sau consumului de alimente care produc gaze, precum fasole sau varza. Guma de mestecat, dulciurile, sucurile carbonatate sau consumul prea rapid al unei mese contribuie la aparitia gazelor. Evitarea acestora poate reduce disconfortul.


Constipatia 
Constipatia poate fi cauzata de numeroase circumstante. Daca aveti scaune uscate, intarite, aceasta ar putea fi explicatia abdomenului umflat. Laxativele sunt disponibile la farmacii, pentru a alina aceasta afectiune.

Obezitatea
Obezitatea este cel mai intalnit motiv al inflamarii abdominale, dar si al multor alte probleme de sanatate. Consultarea unui medic va poate ajuta la scaderea in greutate si la remedierea acestei neplaceri.

Sarcina
Pe masura ce bebelusul se dezvolta in interiorul corpului mamei, este normal ca abdomenul sa se umfle. Daca exista posibilitatea sa fiti insarcinata, un test de sarcina pe care il puteti face acasa va va confirma in prima faza motivul inflamarii abdomenului. Testele de sarcina se gasesc in orice farmacie.

Influente hormonale
Femeile pot experimenta inflamarea abdominala aproape sau chiar in timpul menstruatiei. Acest lucru poate fi alinat prin administrarea unor medicamente usoare impotriva sindromului premenstrual sau destinate altor necesitati antiinflamatorii.


Afectiunile mentionate in randurile de mai jos, care cauzeaza inflamare abdominala, sunt putin mai problematice si necesita atentie medicala si un tratament. Contactati medicul daca balonarea nu se rezolva rapid sau prezentati simptomele prezentate.

Retentie de fluide
 Unele boli care afecteaza alte organe ale corpului incluzand inima, ficatul si rinichii pot duce la formarea de retentii excesive de fluide. Puteti observa inflamare la nivelul abdomenului sau gleznelor pe masura ce fluidele migreaza spre extremitati. Discutati aceste aspecte cu un medic, pentru a analiza optiunile pe care le aveti la dispozitie pentru aceste cazuri.

Retentie de urina
 In cazul barbatilor, o prostata marita poate duce la retentie de urina la nivelul vezicii, cauzand astfel inflamare dureroasa la nivelul abdomenului, mai ales in partea inferioara. Discutati cu medicul specialist pentru a reduce durerile si inflamarea.

Semne de atentionare
Daca observati ingalbenirea pielii, probleme respiratorii, dureri grave, voma, ameteala excesiva, febra, abdomen intarit, diaree puternica sau nu puteti ingera alimente sau bauturi mai mult de 6-8 ore, atunci trebuie neaparat sa consultati un medic si sa fiti ingrijit de personal medical autorizat. Aceste simptome, impreuna cu umflarea abdomenului sunt semne de obstructionare sau efecte secundare ale unor boli care au nevoie urgenta de tratament.


Fiind capabili de a distinge intre un caz usor de “prea multa mancare” sau un semnal al unor afectiuni mai grave, puteti preveni dureri ulterioare sau puteti interveni din timp. In caz ca aveti semne de intrebare si banuieli privind starea voastra de sanatate asemanatoare cu cele mentionate mai sus, consultati-va cu medicul personal.

Informatiile va ofera cheia pentru o mai buna sanatate si va permit sa aveti un rol mai activ in activitatile care tin de sanatatea personala.

1 comentarii:

Tara Omar spunea...

La maladie du vih au cours des 3 dernières années et des douleurs difficiles à manger et la toux sont des cauchemars, en particulier la première année. À ce stade, le système immunitaire est sévèrement affaibli et le risque de contracter des infections opportunistes est beaucoup plus grand. Cependant, tous les séropositifs ne développeront pas le sida. J'ai commencé à prendre des antirétroviraux pour éviter une mort prématurée, mais je croyais en Dieu qui me guérirait un jour. En tant que brevet pour le VIH, nous vous conseillons de prendre des traitements antirétroviraux pour réduire nos chances de transmission du virus à d'autres personnes, il y a quelques semaines, je suis allé à la recherche sur Internet si je pouvais obtenir des informations sur le traitement du VIH par la phytothérapie. Sur ma recherche, j'ai vu le témoignage d'une personne qui avait été guérie du VIH et qui s'appelait Achima Abelard. et un autre brevet concernant le virus de l'herpès, Tasha Moore, qui a également témoigné au sujet de ce même homme, appelé le Dr Itua Herbal Center. J'ai été ému par le témoignage et je l'ai contacté par son adresse Email.drituaherbalcenter@gmail.com OU info@drituaherbalcenter.com. Nous avons bavardé et il m'a envoyé une bouteille de médicament à base de plantes. Je l'ai bu comme il me l'avait demandé. Après l'avoir bu, il me demande de passer un test pour savoir comment j'ai mis fin à ma vie de souffrance du brevet relatif au VIH, je suis guéri et exempt d'arv. Je lui suis toujours reconnaissant Drituaherbalcenter.Voici son numéro de contact: +2348149277967 ... Il m'assure qu'il peut guérir la maladie suivante..Vers, Cancer, Herpès Virus, Hpv, Pile, Erection faible, Maladie de Lyme, Epilepsie, Glaucome., Tumeur cérébrale, psoriasis, Cataractes, Dégénérescence maculaire, Maladie cardiovasculaire, Diarrhée chronique, Maladie pulmonaire. Augmentation de la prostate, Ostéoporose.Alzheimer,
Démence. , Cancer de la vessie, Autisme, Cancer colorectal, Cancer du sein, Cancer du rein, Leucémie, Cancer du poumon, Maladie de Tay Tach, Lymphome non hodgkinien, Cancer de la peau, Lupus, Cancer utérin, Cancer de la prostate, Convulsions, Fibromyalgie, SLA, Hépatite, Cops, Parkinson Maladie génétique, Fibrodysplasie, Fibrodysplasie ossifiante progressive, Syndrome de toxicité de la fluoroquinolone, Accident vasculaire cérébral, HPV, Érection faible, Inflammation du foie et des reins, Infertilité masculine / féminine, Maladie intestinale, Maladie de Huntington, Diabète, Fibroïde.

Trimiteți un comentariu