5 iun. 2011

Marirea sanilor – metode diferite pentru a va mari dimensiunile sanilor

Multe femei si-ar dori sa-si modifice marimea sau forma sanilor. Si in timp ce schimbarile prin cosmetica sunt usor de atins si reversibile, daca este nevoie, operatia de marire a sanilor nu este pentru oricine.

Marirea sanilor prin operatie estetica este o investitie substantiala de timp si bani, are o multime de consecinte asupra sanatatii si rezultatele nu pot fi intotdeauna predictibile.

Impreuna, acesti factori pot face din augmentarea sanilor prin operatie o ultima solutie pentru acelea care doresc sa isi schimbe marimea si forma sanilor.

Exista numeroase alternative pe care femeile le pot incerca pentru a imbunatati aspectul sanilor lor inainte de a apela la operatie.


Aceste tehnici de marire a sanilor variaza de la creme si pastile pentru augmentarea sanilor pana la exercitii care tonifica partea de sus a corpului.

Pastile pentru marirea sanilor

Aceste pastile ofera de obicei o combinatie a mai multor ingrediente pe baza de plante.

Componentele pe baza de plante declanseaza o reactie similara cu aceea care are loc in timpul pubertatii, cand tesutul sanilor incepe sa creasca.

Aceste plante furnizeaza estrogen, care stimuleaza cresterea tesutului delicat din interiorul sanului cauzand schimbari hormonale.

Estrogenul din plante, pe cat de ciudat si medicinal suna, este un produs natural derivat din plante si este chiar bland.

Poate lua timp pana la obtinerea rezultatelor dorite prin folosirea pilulelor pentru augmentarea sanilor.

Femeile cu sani mici sau de marime medie observa rezultatele administrarii acestor pilule abia dupa 2 luni.


Unele femei continua sa ia astfel de pilule regulat deoarece remarca si alte schimbari pozitive in starea generala de sanatate.

Remediile pe baza de plante, inclusiv pastilele pentru marirea sanilor, au multe avantaje in comparatie cu operatia, datorita costurilor scazute, riscurilor mai mici asupra sanatatii si mai putine efecte secundare.

Creme si lotiuni pentru marirea sanilor

Acest tip de augmentare a sanilor nu este cel mai eficient cand este folosit singur. Cand este combinat cu pastille si exercitii, cremele pentru marirea sanilor pot declansa o crestere substantiala a marimii sanilor.

Astfel de creme actioneaza aproape in aceeasi maniera ca si pilulele. Cremele tipice pentru augmentare contin un mix de ierburi impreuna cu niste chimicale usoare care stimuleaza cresterea celulelor grase din sani fara a dezvolta celule grase si in alte parti ale corpului.

Cremele pentru marirea sanilor au si alte efecte cosmetice, facand sanii mai fermi si mai catifelati, imbunatatind aspectul general al acestora.

Exercitii pentru marirea sanilor

Acestea sunt poate cele mai ieftine si mai naturale metode pentru promovarea maririi sanilor, desi presupun o atentie deosebita pentru a le face corect si a obtine rezultatele asteptate.

Cele mai populare exercitii de marire a sanilor sunt flotarile. Iata modul corect in care trebuie sa faceti flotarile:


1) Asezati-va cu fata in jos pe stomac pe o suprafata dreapta.
2) Indoiti genunchii si incrucisati glezenele.
3) Acum incepeti sa indoiti coatele in timp ce tineti palmele in linie cu umerii.
4) Ramaneti in echilibru pe palme si coate si ridicati-va corpul, tinand gleznele incrucisate. In acest fel, nu ridicati prea multa greutate. Nu intindeti coatele la maxim cand va ridicati corpul – va poate cauza probleme ale incheieturilor.
5) Incet coborati-va intreg corpul, dar nu va intindeti jos. Reduceti unghiul numai pana cand bratele ajung in aceeasi linie cu podeaua.
Ar trebui sa incercati flotarile de 10 ori consecutive, marind numarul pe masura ce deveniti mai puternica.

Exercitiile pentru augmentarea sanilor, ca orice fel de exercitii, trebuie executate in imbracaminte sport, pe o suprafata plata comfortabila. Daca nu sunt facute cu grija, aceste exercitii pot vatama muschii, deci discutati intai cu doctorul dvs. daca aveti vreo indoiala.

Nu va suprasolicitati si opriti-va imediat daca aveti dureri, nu va simtiti bine sau va simtiti tensionate. Practicand aceste exercitii zilnic sau de cel putin 2 sau 3 ori pe saptamana va va ajuta sa aveti sani mai fermi si mai “obraznici”.

In plus, prezinta si avantajul de a va intari muschii spatelui, ajutandu-va sa va imbunatatiti postura.


Urmand un program de exercitii care include flotari nu exclude folosirea cremelor si pilulelor pentru marirea sanilor.

Cand toate tehnicile de augmentare a sanilor sunt folosite in mod combinat atunci sansele de obtinere a rezultatelor optime sunt cu mult mai mari.

1 comentarii:

marirea sanilor spunea...

Eu am reusit sa-mi cresc sanii dupa ce am folosit niste suplimente facute din plante ce se numesc Breastfast. Le-am cumparat de pe sit-ul www. breastfast.ro si sunt foarte fericita acum. Sanii mei au castigat in fermitate si sunt mai mari!

Trimiteți un comentariu