5 iun. 2011

Secretele maririi sanilor

55346123_a28108eccd_mCea mai comuna cale pe care oamenii o cunosc pentru a-si mari dimensiunile sanilor este chirurgia. Ca orice interventie medicala, operatiile estetice la sani au si ele partea lor de riscuri, ca sa nu mai mentionam ca sunt si foarte scumpe. Si ca sa fim si mai sinceri, intotdeauna ne putem da seama daca o persoana are sanii “aranjati” sau nu. Pentru ca marirea sanilor sa para cat mai naturala posibil si metoda folosita trebuie sa fie naturala.

Aruncati o privire pe sfaturile de mai jos, sfaturi mai putin cunoscute, care va pot ajuta sa aveti sani mai mari, fara a apela la chirurgia plastica, daca luati masuri din timp.


Reduceti consumul de cafeina. 
Cafeina este o substanta stimulatoare, care se gaseste in multe bauturi si produse, dintre acestea cele mai populare fiind cafeaua, bauturile carbogazoase si bauturile energizante. Dar acest stimulent este un obstacol in calea cresterii sanilor. Un stimulent cum este cafeina este o substanta care apasa pe butonul de “derulare rapida inainte” din metabolismul vostru, afectand serios marimea sanilor.

Asigurati-va ca hormonii sunt la un nivel adecvat.
Odata ce ati decis sa luati suplimente, poate ati dori sa stiti si care sunt dietele optime pentru a mentine echilibrul nivelului hormonilor, pentru a sprijini dezvoltarea normala a sanilor.

Activitatile fizice sunt foarte benefice pentru marirea naturala a sanilor. 
Aceste activitati diminueaza nivelul stresului si ajuta functiile sistemului sa mearga la parametrii corecti. Combinati o dieta adecvata cu exercitii si veti avea de castigat, nu numai din punctul de vedere al marimii sanilor, ci si din punct de vedere al sanatatii.

Fiti sigure ca purtati marimea corecta a sutienelor si, daca puteti, mergeti sa va faceti o masurare specializata a sanilor. Purtand un sutien prea strans puteti impiedica circulatia sangelui catre tesuturile sanilor si sa obstructionati cresterea acestora. Purtati un sutien care este suficient de lejer, in care sa va simtiti confortabil, dar care sa ofere suportul necesar.


Si acest domeniu este unul caracterizat de respectarea unor reguli in ceea ce priveste stilul de viata. Un stil de viata sanatos, incluzand o alimentatie sanatoasa si exercitii regulate pentru a ne mentine in forma, da startul dezvoltarii unor sani frumosi si sanatosi.

Atentie totusi, dezvoltarea sanilor incepe inca din adolescenta, prin urmare, stimate domnisoare, ingrijiti-va din timp si formati-va un stil avantajos pentru sanii vostri, inca de la primele semne ale dezvoltarii acestora.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu