5 iun. 2011

Sfaturi pentru a avea sani fermi

4253062452_4d32f75472_mToate femeile isi doresc sani frumosi si fermi. Si da, ii puteti avea, cu ajutorul unor exercitii usoare. Repetati exercitiile urmatoare zilnic si veti vedea rezultatele. Repetati fiecare miscare de cel putin 16 ori.
Exercitii cu haltere
Daca nu aveti haltere, puteti folosi si 2 sticle de jumatate de litru, umplute cu apa. Dupa doua saptamani, dublati greutatea halterelor, respectiv a sticlelor cu apa.
Stati cu picioarele departate si cu bratele intinse pe langa corp. Ridicati bratele pana cand ajung intr-o pozitie paralela cu podeaua, apoi coborati-le. Aceste miscari trebuiesc facute intr-un ritm foarte lent.
Stati culcate pe spate, cu picioarele indoite si sprijinite podea. Tineti bratele intinse in laterale, apoi ridicati-le si coborati-le incet.
Stati culcate pe spate, cu picioarele intinse si bratele pe langa corp. Ridicati bratele pana ajungeti la un unghi de 90 de grade, apoi coborati-le usor.
Exercitii fara haltere


Stati cu picioarele departate si apropiati omoplatii, ca si cum ati tine o minge de tenis intre ei. Trageti umerii si coatele in spate si  incordati timp de 5 secunde, apoi relaxati-va. Dupa 2 seturi  cate 8 exercitii, aduceti umerii in fata, incordati muschii pieptului si relaxati-va.
Ramaneti in aceeasi pozitie si tineti bratele indoite in laterale. Coatele trebuie sa fie la nivelul umerilor. Duceti in fata ambele brate, pana cand coatele ajung paralele.
Faceti semi-flotari, stand in maini si genunchi. Tineti mainile departate la o distanta egala cu distanta dintre umeri. Daca nu puteti, stati in picioare, mainile pe perete si aplecati corpul spre perete, formand un unghi de 45 de grade.
6 sfaturi eficiente
  1. Alternati apa calda cu apa rece cand faceti dus, pentru tonifierea muschilor.
  2. Aplicati in fiecare noapte o crema sau un gel, speciale pentru intretinerea sanilor.
  3. 4253058200_14bc87db2d_mInainte de culcare, masati sanii cateva minute.
  4. Aplicati de 2 ori pe saptamana o crema cu vitamina E, pentru a reda elasticitatea pielii.
  5. Cel putin o data pe saptamana, faceti o sedinta de electroterapie.
  6. Dormiti pe spate, pentru a nu aplica o presiune mare asupra sanilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu