27 nov. 2011

Fidea cu Creveti

Ingrediente:

200 gr fidea
200-250 gr creveti
1 ceapa
1 ardei verde
2 catei de usturoi
2 lg bulion(sau rosii tocate marunt)
1/2 l supa de peste (sau knorr de peste sau legume)
2-3 lg ulei de masline
sare
azafran sau colorant alimentar



Preparare:

Uleiul se pune la incins, apoi ceapa si fideua si se calesc un pic. Cand incepe sa prinde culoare se trage de pe foc. Peste ceapa si fideaua prajita se adauga ardeiul prajit cu usturoi si bulionul.




Ardeiul cu usturoi se prajesc separat. Se amesteca, se adauga azafran, supa si se lasa sa fiarba 7-10 min la foc potrivit. Cand este aproape gata se adauga crevetii curatati ( sau dupa caz scoicile).

Sursa: reteteculinare.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu