12 ian. 2012

Guma de mestecat te ajută să slăbeşti

Mestecă de zor gumă dacă vrei să slăbeşti pentru că specialiştii au demonstrat că are efect şi te ajută să scapi de kilograme. Dar, atenţie să nu depăşeşti limita pentru că guma, consumată în exces are şi efect laxativ.


Consumi cu 67 de calorii mai puţin la masă


Un studiu realizat de cercetătorii de la University of Rhode Island arată că dacă mesteci gumă fără zahăr timp de 20 de minute dimineaţa nu vei fi tentată să mănânci la fel de mult la masa de prânz. Ei susţin că vei consuma cu 67 de calorii mai puţin la următoarea masă pe care o iei care te pot ajuta să scapi de 3 kilograme pe parcursul unui an, după calculele lor.


Arzi 70 de calorii pe oră

Persoanele care obişnuiesc să mestece gumă ard mai multe calorii decât cei care ocolesc guma de mestecat, arată un studiu care a apărut în publicaţia New England Journal of Medicine. Rezultatele cercetării arată că guma de mestecat creşte cu 20% rata metabolică, ceea ce înseamnă că te ajută să arzi până la 70 de calorii pe oră.


Mestecă gumă înainte şi după masă!

Ca să beneficiezi de efectele ei, mestecă gumă cu o oră înainte de masă şi la o oră după ce ai mâncat. Ronţăie la fiecare gumă în jur de o jumătate de oră, după cum spun specialiştii.


Atenţie la consumul excesiv de gumă!

Pe lângă beneficiile constatate asupra sănătăţii dentare şi a siluetei, guma de mestecat nu trebuie consumată în exces pentru că face acid la stomac şi are efect laxativ. Este recomandat să alegi variantele de gumă fără adaos de zahăr.


Sursa: eva.ro

1 comentarii:

Noni spunea...

Mai nou, vad ca orice te ajuta sa slabesti, dar mare atentie cand le incercati

Trimiteți un comentariu