12 ian. 2012

Nu mânca în timp ce lucrezi. O să te îngrași!

Dietele nu dau rezultatele dorite şi kilogramele se încăpăţânează să rămână “lipite” de tine? Află care sunt motivele!

Mănânci în faţa televizorului sau a monitorului?

Încetează cu acest obicei! Dacă chiar îţi face plăcere să mănânci în faţa televizorului, există un truc pe care îl poţi aplica: pune-ţi doar o porţie mică de mâncare pe farfurie fără să te întinzi la mai mult.

Sari peste mese şi nu respecţi anumite ore?

Foarte rău, pentru că există studii care au demonstrat că respectarea orelor la care iei mesele principale te ajută să slăbeşti şi să te menţii la greutatea corporală dorită. Puţină organizare nu strică, aşa că ar fi bine să îţi setezi nişte ore la care să iei micul dejun, prânzul şi cina, la care să mai adaugi şi două gustări hipocalorice

Bei sucuri carbogazoase?

Sper că-ţi dai seama că nu ai nevoie de ele şi că îţi faci plinul de calorii bând ceva! Mai bine alege o bucată de ciocolată sau o prăjitură, decât să bei "calorii"! Măcar simţi că ţi-ai satisfăcut pofta de dulce.

Nu faci mişcare?

Ei, aici este greşeala cea mai mare pe care o poţi face. Nu poţi să ai pretenţia să slăbeşti mult şi frumos, doar urmând un regim alimentar. Fără sport nu vei reuşi niciodată să slăbeşti sănătos şi să reuşeşti să te menţii la greutatea dorită.

Sursa: click.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu