18 mai 2012

Cât de greu slăbeşti în funcţie de zodie

Eşti curios care este motivul pentru care kilogramele se ţin scai de tine, iar tu nu poţi ajunge la silueta mult visată? Răspunsul ar putea fi ascuns în astre, căci semnul zodiacal în care te-ai născut îţi influenţează greutatea. Unele zodii sunt mai predisupuse decât altele să se îngrase şi trebuie să depună eforturi mai mari pentru a slăbi. Iată topul zodiilor în funcţie de cât de greu le este să dea jos kilogramele în plus!

Locul 1: Taur

Zodia Taur este cea mai pofticioasă, aşa că dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal n-ar trebui să te miri că te gândeşti de cu o seară înainte la ce vei mânca a doua zi. Astrele te-au înzestrat cu un apetit de zile mari. Tu mănânci din plăcere şi savurezi fiecare bucăţică. Dietele ţi se par o crimă pentru papilele tale gustative. 

Locul 2: Berbec

Pe tine poftele te lovesc din senin şi, asemeni unui copil, faci mofturi până când ţi le îndeplineşti. Berbecul este nerăbdător şi impulsiv, iar aceste influenţe astrale îţi pun în pericol silueta. Mănânci pe nerăsuflate, fără să te gândeşti ce consecinţe are alimentul respectiv asupra siluetei tale. 

Locul 3: Gemeni

Nativii din Gemeni sunt plini de contraste. Deşi îţi propui să mănânci sănătos, nu ştii cum se face că ajungi iar în faţa produselor de patiserie sau a standului de fast food. Îţi vine greu să-ţi asumi responsabilităţi, mai ales când vine vorba de regimul alimentar. Tu mănânci ce vrei, când vrei, deşi, uneori, te mai încearcă câte un sentiment trecător de vinovăţie. 

Locul 4: Peşti

Zodia Peşti este una foarte visătoare şi fără simţ practic. Deşi visezi să ai silueta perfectă, mai e cale lungă până la a face ceva în sensul acesta. De cele mai multe ori rămâi cu visele, fără să acţionezi, şi te întrebi de ce nu slăbeşti. 

Locul 5: Vărsător

Pe tine nu prea te interesează ce greutate ai, fiind ferm convinsă că alte lucruri sunt mai importante decât colăceii sau celulita. Aşadar, chiar dacă observi că se adună kilogramele, nu te sinchiseşti să scapi de ele. Doar dacă vorbim de multe kilograme în plus, putem spune că începi să-ţi faci griji. Nu-ţi pasă că eşti plinuţă, dar îţi pasă de starea ta de sănătate. 

Locul 6: Săgetător

În cazul tău situaţia este una echilibrată. Eşti înnebunită după dulciuri şi-ţi satisfaci poftele fără regrete, mai ales că ritmul alert în care-ţi trăieşti viaţa te lasă, adesea, cu glicemia scăzută. În acelaşi timp, eşti o împătimită a sporturilor şi nu poţi sta locului o secundă. Aşa că tot ce aduni în materie de kilograme nu-ţi vine prea greu să dai jos. 

Locul 7: Balanţă

Pentru tine aspectul fizic e important şi cauţi să ai o alimentaţie armonioasă care să nu-ţi pună în pericol silueta. Numai că indecizia şi lipsa voinţei îţi pot pune beţe-n roate. Dacă aduni unele kilograme în plus îţi vine greu să te mobilizezi să adopţi o strategie de a slăbi. 

Locul 8: Leu

Zodia Leu este o zodie a aparenţelor, pentru care aspectul fizic e foarte important. Aşadar, nici nu concepi să ai câteva kilograme în plus. Fiind semn de foc, eşti adepta dietelor drastice, care-ţi promit rezultate rapide. Adesea, reuşeşti să scapi de kilograme în timp record, dar trebuie să acorzi o mare atenţie modului în care îţi menţii greutatea. 

Locul 9: Rac

Chiar dacă eşti ocupată cu serviciul, tot îţi faci timp pentru a alcătui meniuri sănătoase pentru întreaga familie. Eşti atentă la ceea ce mănânci şi încerci să ai un regim echilibrat şi sănătos. Singura ta grijă ar trebui să fie stările de spirit negative, care te pot îmbia să te consolezi cu mâncare. 

Locul 10: Fecioară

Astrele ţi-au oferit un spirit organizatoric de invidiat. Eşti atentă la detalii şi calculată, ceea ce înseamnă că dacă îţi pui în minte să slăbeşti, adopţi o strategie care nu dă greş. Vrei să ai un corp perfect şi ştii ce trebuie să faci pentru a-l obţine. Ai grijă doar ca stresul de a arăta perfect să nu te afecteze, căci astfel devii vulnerabilă în faţa poftelor, iar dieta se transformă într-un chin. 

Locul 11: Capricorn

Gândirea practică şi voinţa de fier te ajută să ai o siluetă fantastică. Ştii ce trucuri te ajută să slăbeşti eficient şi ai suficientă determinare cât să-ţi menţii greutatea la un nivel optim pe termen lung. 

Locul 12: Scorpion

Pe lângă adoptarea unui regim alimentar potrivit, care are grijă de fizicul tău, tu ai grijă şi de psihic. Ştii că fără o minte sănătoasă nu poţi avea un corp sănătos, aşa că faci tot posibilul să ai parte de o stare lăuntrică armonioasă. La final, ai o siluetă de vis, dar te şi simţi excelent în pielea ta. 

Sursa: eva.ro

Foto: eva.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu