10 dec. 2012

Cele mai bune sfaturi babesti pentru o sanatate de fier



Ai capatat o raceala sau o gripa iar medicamentele parca nu isi fac efectul? Sau poate ai luat atat de multe incat ai ajuns sa crezi ca organismul tau este imun la ele?

Ei bine, noi iti vom prezenta cateva sfaturi babesti, numai bune sa tii cont de ele pentru a trata diferite afectiuni sau boli.

Multe dintre aceste sfaturi chiar au efecte pozitive asupra organismului.

Tu ce trucuri babesti ai incercat si cat de eficiente au fost?

Iata pe care ti le prezentam noi:

1. Mierea

Inca din cele mai vechi timpuri s-a stiut ca mierea este un aliment foarte bun pentru tratarea diferitelor probleme de sanatate, in special pentru tratarea alergiilor.

Motivul? Se pare ca mierea care este facuta in apropiere de zona in care locuiesti contine si polen de la florile ce pot cauza alergii, astfel ea actioneaza precum injectiile antialergice si protejeaza organismul de alergii.


2. Taratele de grau

In cazul in care te confrunti cu o raceala a plamanilor, poti apela la taratele de grau pentru a te trata. Raceala si tusea pot fi combatute daca iti pui pe piept comprese de tarate de grau fierbinte.

Respiratia va reveni la normal iar tu vei scapa de acea tuse care pur si simplu nu-ti mai da pace.

3. Cafeaua si lamaia

In cazul in care ai probleme cu stomacul si nu mai stii ce medicamente sa iei, noi te sfatuim sa consumi cafea cu suc de lamaie de 3 ori pe zi.

Efectele vor fi imediate!

4. Ceaiul de tei

Daca ai insomnii, consumul ceaiului de tei te poate ajuta sa adormi mult mai usor. Cateva cani de ceai de tei, insa servite cu miere, isi vor face efectele in cel mai scurt timp posibil.

Un alt truc ar fi sa consumi o cana de lapte cald inainte de culcare.

5. Bauturile alcoolice

Taria, cum ne mai place sa spunem, ajuta la calmarea durerilor de dinti. Foarte multe persoane recurg la aceasta metoda pentru ca alcoolul amorteste zona cu probleme.

Insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa facem abuz de alcool, iar o vizita la stomatolog ne va scapa complet de durere.

6. Lingura de lemn

Ti-a iesit un herpes si nu stii ce sa faci? Se spune ca o lingura de lemn, tinuta putin la foc apoi pusa pe zona cu probleme, va ajuta la ameliorarea herpesului.

Un alt truc ar fi acela al folosirii pastei de dinti, aceasta usuca locul unde este herpesul si ajuta la calmarea zonei datorita mentolului.
Sursa: sanatate.ele.ro

Foto: sanatate.ele.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu